{month}
{day}

FODISZ Tanévnyitó 2023

Szeptember 22-én, a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) hagyományainak megfelelően idén is megrendezte Tanévnyitó ünnepségét a Magyar Sport Házában, Budapesten. Az eseményen kerültek átadásra a 2023. évi ARANY, EZÜST, BRONZ fokozatú Fogyatékosok Diáksportjáért FODISZ Díjak. Elismerésben részesültek az a negyven diák és testnevelő, akik igazán eredményesek voltak a 2022/2023-as tanévben.


A rendezvény alkalmat teremtett arra, hogy eddigi eredményeinket és jövőbeli terveinket megosszuk vendégeinkkel, a sportszakemberekkel, a fogyatékosságügy képviselőivel, pedagógusokkal, nevelőedzőkkel, diákokkal, kollégáinkkal, együttműködő partnereinkkel, valamint, hogy elismeréseinket, díjainkat átadhassuk azoknak, akik sokat tettek a fogyatékossággal élő gyermekek sportolásért az elmúlt években.


A Tanévnyitó részvevőit Dr. Baji Balázs NSÜ vezérigazgató helyettes, Dr. Könnyid Balázs, az Alapvető Jogok Biztosa Hivatalának főtitkára, Csizi Péter, szociális ügyekért felelős helyettes államtitkár és Hajnal Gabriella, a Klebelsberg Központ elnöke köszöntötte és adta át a FODISZ Díjakat, azoknak a kiemelkedő sportszakembereknek, pedagógusoknak, akik igazán sokat tettek a fogyatékossággal élő gyermekek sportolásért az elmúlt években.


A DIJAZOTTAK:

2023. ÉVI FOGYATÉKOSOK DIÁKSPORTJÁÉRT FODISZ DÍJ ARANY KATEGÓRIA DÍJAZOTTAI:

Almási Gyöngyvér

Kerekes Béla


2023. ÉVI FOGYATÉKOSOK DIÁKSPORTJÁÉRT FODISZ DÍJ EZÜST KATEGÓRIA DÍJAZOTTAI:

Aunerné Ambrus Mónika

Sörös Imre


2023. ÉVI FOGYATÉKOSOK DIÁKSPORTJÁÉRT FODISZ DÍJ BRONZ KATEGÓRIA DÍJAZOTTAI:

Feszt Time

Laoues Czimbalmos Nóra


A legkiválóbb diákok és felkészítő tanáraik díjainak átadásában részt vett:


Szabó László a FODISZ elnöke, Toponári Gábor, a FODISZ ügyvezető elnöke, Dr. Szőke László, az Országos Fogyatékosügyi Tanács titkára és Garamvölgyi Annamária, a MÚOSZ Fogyatékossággal Élők a Médiában Szakosztály elnöke, Török Szabolcs, a Székesfehérvári Tankerület igazgatója, Gerzsei Péter a Szekszárdi Tankerületi Központ igazgatója



A 2022/2023. évben díjazott DIÁKOK és FELKÉSZÍTŐ tanárok névsora ide kattintva érhető el

Minden díjazottnak szívből gratulálunk az elismeréshez!


A díjak átadása után Szabó László, a FODISZ elnöke mondta el évértékelő beszédét és biztatta továbbiakban is helytállásra, lelkiismeretes munkára az egybegyűlteket, elismeréssel szólva az eddig elért kiemelkedő eredményekről.



Minden díjazottnak szívből gratulálunk az elismeréshez! 

Galéria